Försäljningsvillkor / Om oss

Försäljningsvillkor

Beställning:
Beställning sker lämpligen via mejl. Allra bäst är att göra copy – paste rad för rad från listorna. Adressen är antikvariat@holmbergohlsson.se.

Köpvillkor:
Förskottsbetalning till vårt bankkonto 5624 00 350 17 (SEB)
alternativt Swish till 0708-135713.
Om betalning når oss före lunch kan vi oftast skicka samma dag. Ett mejl när betalning görs ökar vår uppmärksamhet.

Ångerrätt:
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du full ångerrätt inom 14 dagar. Det vill säga senast 14 dagar efter att du mottagit boken/tidningen måste du skriftligen meddela oss att du ångrat dig och vill skicka den i retur. Varan måste vara i oförändrat skick och ev. sigill får ej vara brutet. Köparen står för portokostnad vid retur.
Fraktkostnad:
Endast porto tillkommer vid leverans i ”enkelt” kuvert. Vi använder inte postförskott, eftersom vi är emot onödiga avgifter.
Aktuell portotabell finns hos Posten. Vi skickar gärna i vadderade kuvert för endast 4 kronor extra.
Vid större (tyngre) köp kan Schenker vara ett billigare alternativ.
Det är också möjligt att efter överenskommelse hämta beställda varor på plats i Lund.

Om oss

Nostalgiantikvariatet startades hösten 2011. Inledningsvis var det försäljning ur de egna samlingarna av serietidningar, tidskrifter och böcker men vi köper/får också en hel del.

Hela verksamheten är ett deltidsprojekt. PG jobbar halvtid med antikvariatet och skriver böcker om processutveckling och mobiltelefoner andra halvan. Ann sköter bokföring med bravur.

Egentligen är det en 30-årig dröm som börjar besannas. Redan 1985 i samband med en Time Manager kurs ritade PG på uppgifter ”så ser jag mig själv i framtiden” en bild av ett antikvariat. Så här 30 år senare har bilden behövt modifieras med en dator men i övrigt stämmer den.

Vår målgrupp är dels alla som vill hitta tidningar etc man en gång haft eller önskar man hade haft, dels de som tycker bäst om att läsa böcker på ”riktigt” dvs på papper och inte på en skärm.

F-skatt:
Nostalgiantikvariatet är en del av HolmbergOhlsson AB,
F-skatt 559033-8868.